Mummo Afrikkaan

MummoOletko sinä etsimämme yli 50-vuotias nainen? Sinulla on leveä hymy, suuri sydän sekä reipas ja ennakkoluuloton asenne? Olet reissannut myös Euroopan ulkopuolella ja puhut sujuvaa englantia?

Tarjoamme sinulle vapaaehtoistyötä Tansaniassa 6 kuukaudeksi! Etsimme vapaaehtoistyöntekijää kahdelle puolen vuoden työjaksolle, joista toinen sijoittuu syys-helmikuuhun 2015 ja toinen helmi-elokuulle 2016. Voit hakea myös molemmille jaksoille.

Päätehtävänä on huolehtia vapaaehtoisten hyvinvoinnista Dar es Salaamin vapaaehtoistalolla yhdessä muun henkilökunnan kanssa:

  • auttaa vapaaehtoisia sopeutumaan elämään ja vapaaehtoistyöhön Afrikassa ja tarjota neuvoja ongelmatilanteissa kuten sairastapauksissa, koti-ikävässä, kultuurishokissa jne.
  • kuunnella vapaaehtoisten palautetta ja auttaa paikallista henkilökuntaa ratkaisemaan päivittäisiä haasteita kuten ruokailujen organisointi, erityisruokavalioiden toteuteutus, siivousjärjestelyt, projekteihin liikkuminen ja projektitöiden sopivuus
  • auttaa pitämään huolta vapaaehtoisten yleisestä viihtyvyydestä Dar es Salaamissa

Lisäksi toivomme apua erilaisissa arkisissa organisointi- ja toimistotöissä sekä Mama Mkubwa -naisprojektin kakkosvaiheen vetämisessä.

Art in Tanzania tarjoaa majoituksen ja ruokailut, sekä maksaa myös työluvan. 
Vapaaehtoinen maksaa itse matkat ja matkavakuutuksen.
 
Hakuaika tehtävään alkaa 24.5. ja päättyy 28.6.. Hakuprosessin yksityiskohdat julkaistaan hakuajan alettua.

Lisätietoja tehtävästä saat meilaamalla osoitteeseen info [at] artintanzania.org.
 
Art in Tanzania on Tansaniassa ja  Suomessa rekisteröity yhdistys, joka on toiminut Tansaniassa vuodesta 2001 lähtien. Meillä on vuosittain 400-500 vapaaehtoista ja harjoittelijaa eri puolilta maailmaa. He työskentelevät paikallisissa taide-, ympäristö-, koulutus-, ihmisoikeus-, media- sekä sosiaali- ja terveysalan projekteissa. 
 
 
 

Additional information