Kymmenen viikkoa

Vietä kymmenen viikkoa Tansaniassa ja opi tuntemaan tämä ihmeellinen maa ja sen ihmiset. Valitse esimerkiksi jokin näistä elämän mullistavasta kokemuksesta:

Vapaaehtoistyötä ja safareja Pohjois-Tansaniassa

Vapaaehtoistyö matka AfrikkaTämä paketti on sopiva erityisesti luonnonystäville sekä Masai-heimon värikkäistä perinteistä kiinnostuneille.

 

Tämä kymmenen viikon paketti sisältää: Viikon mittaisen swahili -kielikurssin ja noin 8 viikkoa vapaaehtoistyötä oman valintasi mukaan Moshissa, Karatussa ja/tai Masaimaassa. Lisäksi paketti sisältää safarit N'gorongoron kraatterille (yksi päivä), Lake Manyaran luonnonpuistoon (yksi päivä), sekä yhden päivän vaelluksen Machamen sademetsässä sekä vesiputouksien kokemisen Kilimanjaron rinteellä.

Tämän paketin hinta on 2750 dollaria vapaaehtoisille ja työharjoittelijoille. Hinta sisältää majoituksen, siivouksen, turvapalvelut, 24/7 tuen ja avunhenkilökunnaltamme, aamupalan ja illallisen (Masaimaassa myös lounas), orientaation ja vapaaehtoistyön. Voit valita projektipaikaksi Moshin, Karatun tai Masaimaan omien suunnitelmiesi mukaisesti. Lisäksi osallistumis- ja lupamaksu on 230 dollaria. Ohjelman voi aloittaa jokaisen kalenterikuukauden ensimmäisenä ja kolmantena sunnuntaina.

Otathan huomioon että Masaimaassa majoitus tapahtuu "Masai bomas" -savimajoissa camping -olosuhteissa. Moshissa ja Karatussa majoitus on länsimaisissa taloissa. Voit lisätä pakettin muita vaihtoehtoja, kuten Sansibarin vierailun tai Kilimanjarolle kiipeämisen.

Elämää suuressa kaupungissa - Vapaaehtoistyötä Dar es Salaamissa, rentoutumista Sansibarilla ja safarikokemuksia

Seikkailuretki Afrikkaan TansaniaTämä paketti on erityisesti sopiva sellaisille, jotka haluavat räätälöidyn työharjoittelun, paljon päivittäisiä aktiviteetteja sekä aikaa nauttia kauniista Intian valtameren rannoista. 

Tämä kymmenen viikon paketti sisältää: Viikon mittaisen swahili -kielikurssin ja noin 8 viikkoa vapaaehtoistyötä oman valintasi mukaan Bahari Beachin kylässä Dar es Salaamin pohjoispuolella. Paketti sisältää myös safarin Mikumin luonnonpuistoon (kaksi päivää) sekä neljä päivää Sansibarilla. Nämä neljä päivää Sansibarilla sisältävät kaksi päivää historiallisessa Stone Townissa opastettuine kierroksineen, maustekierroksen sekä kaksi päivää rantalomakohteessa. Lisäksi pakettiin kuuluu päiväretki Dar es Salaamin läheisyydessä sijaitsevaan korallisaareen. 

Tämän paketin hinta on 3035 dollaria vapaaehtoisille ja työharjoittelijoille. Lisäksi osallistumis- ja lupamaksu on 230 dollaria. Paketti sisältää majoituksen, siivouksen, turvapalvelut, 24/7 tuen ja avun, aamupalan ja illallisen, orientaation sekä edellämainitut aktiviteet. Ohjelman voi aloittaa jokaisen kalenterikuukauden ensimmäisenä ja kolmantena sunnuntaina.

Saarielämää - Vapaaehtoistyötä Sansibarilla, rentoutumista rannoilla ja safarikokemuksia

Stone town view

Tämä paketti sopii erityisesti historiasta sekä ranta- ja saaristoelämästä kiinnostuneille.

Tämä kymmenen viikon paketti sisältää: Viikon swahili -kielikurssin, noin 8 viikkoa vapaaehtoistyötä oman valintasi mukaan joko historiallisessa Stone Townissa tai Mzuri Kajan kylässä Sansibarilla. Lisäksi hintaan kuuluu safari Mikumin luonnonpuistoon (kaksi päivää, yksi yö), delfiinikierros, maustekierros sekä rentoa elämistä rantalomakohteessa (kaksi päivää).

Tämän paketin hinta on 3100 dollaria vapaaehtoisille ja työharjoittelijoille. Lisäksi osallistumis- ja lupamaksu on 230 dollaria. Paketti sisältää majoituksen, siivouksen, turvapalvelut, 24/7 tuen ja avun, aamupalan, orientaation sekä muut edellä mainitut aktiviteetit. Ohjelman voi aloittaa jokaisen kalenterikuukauden ensimmäisenä ja kolmantena sunnuntaina.

Voit halutessasi ottaa pakettiin lisäksi Dar es Salaamin kuljetuspalvelun, mikäli lentosi tulee Dar es Salaamin kansainväliselle lentokentälle. Tämän palvelun hinta on 125 dollaria, sisältäen noutamisen lentokentältä, yöpymisen Dar es Salaamin vapaaehtoistalolla, illallisen ja aamupalan sekä lauttakuljetuksen Sansibarille.

Additional information