N'gorongoro & Lake Manyara safari - Tue kehitystyötä

Näe ja koe unohtumaton Afrikan safari tällä lyhyellä ja huokealla retkellä, joka vie sinut Masaimaahan, N'gorongoron maailmankuuluun kraatteriin ja Lake Manyaran luonnonpuistoon. Kaikki safarituotot käytetään koulujen ja orpokotien rakentamiseen ja muiden yhteiskuntaprojektiemme kehittämiseen Tansaniassa.

Art in Tanzanian Afrikan safareilla pääset myös tutustumaan paikallisiin ihmisiin ja kyliin. Teemme avustustyötä masaikylissä auttamalla mm. kouluissa, orpokodeissa ja sairaaloissa. Safarisi tuotot käytetään näiden projektien rahoittamiseen. Suurin projektimme 2015 -2017 on Children's Agenda ohjelma koalitiossa UNCEF, Save the Children ja muiden kansalaisjärjestöjen kanssa. Erityiskohteenamme on Mama Mkubwa ohjelma naisten ja lasten community keskuksen rakentamiseksi Madalen kylään.

Tiedot:

Lähtö:                   Moshi
Lähtöpäivät:           Ota yhteyttä lähtöpäivistä
Kesto:                   3 päivää ja 2 yötä
Ateriat:                  Katso päiväohjelma alla
Majoitus:                Majoitus ei sisälly ennen ja jälkeen safarin

Hinta:      Aikuiset USD 950, alle 15v USD 810, alle 5v USD 320 ja alle 2v USD 120

Jos majoitut Art in Tanzania:n vapaaehtoismajoituksissa, hinta laskee USD 100 aikuiselta (usd 740).

Lisävalinnat:

  • Majoitus Art in Tanzania:n Kilimanjaron talolla Moshissa ennen ja jälkeen safarin USD 35 yöltä, sisältäen aamiaisen ja illallisen.
  • Lentokenttäkuljetus Moshista Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle, USD 60.
  • Matkan varrella Arushassa käärmepuisto ja masaimuseo, USD 30.
  • Retkin Machamen sademetsään ja vesiputoukselle Kilimanjaron rinteillä, USD 120.

Tausta:

Hippo pool SerengetiOpit tuntemaan masaikulttuuria ja elämää Art in Tanzania:n projektikylässä, jonne olemme rakentaneet koulun ja jota laajennamma safarituloilla. N'gorongoron uskomaton kraatteri on maisemiltaan henkeäsalpaava ja siellä voit myös todennäköisimmin nähdä sarvikuonoja. Toinen puistoista on Lake Manyaran luonnonpuisto, joka on tunnettu ikivihreydestään, puuhun kiipeävistä leijonistaan, suurista norsulaumoistaan sekä tiheistä apinoita ja paviaaneja täynnä olevista pusikoistaan.

Retkiohjelma:

Päivä 1. Moshi/Masaimaa (-, l, p):
Masai decorationSafariauto lähtee Kilimanjarolta Moshin kaupungista. Haemme safarimatkalaisia myös matkan varrelta Arushasta. Voit saapua Moshiin jo päivää ennen safariasi ja yöpyä Art in Tanzania:n Moshin talolla. Moshista ajamme noin 280 kilometriä Manyaran - N'gorongoron alueelle masaikyläämme. Kylässä tutustut masaiden autenttiseen kulttuuriin ja elämään. Näet myös kylään safarituotoilla rakentamamme koulun, jota edelleen laajennetaan. Yövymme Karatun kaupungissa Karatu Transit hotellissa tai vastaavan tasoisessa hotellissa. Illallinen tarjotaan talolla ja opas vie sinut tutustumaan pienen kaupungin elämään.

Päivä 2. Karatu/N’Gorongoro (a, l, p):
Lions N'gorongoroLähdemme safarille N'gorongoron kraatteriin heti aikaisen aamiaisen jälkeen. Ajomatkaa tulee vain noin 16 kilometriä N'gorongoron puiston portille. Ajamme puolisen tuntia kraatterin harjalla kulkevaa tietä, jossa pysähdymme upeille maisemapaikoille ihailemaan näköalaa kraatteriin, jota kutsutaan myös "Eedenin puutarhaksi". Laskeudumme alas kraatteriin, jossa eläintiheys on erittäin suuri. N'gorongoro on varma paikka nähdä flamingoja ja usein myös sarvikuonoja. Ainoa eläin, joka ei koskaan laskeudu kraatteriin, on kirahvi. Nautimme retkieväslounaan kraatterissa. Palaamme takaisin Karatun kaupunkiin ennen kello kuutta ja majoitumme ja nautimme illallisen Karatu Transit hotellissa.

Päivä 3. Karatu/ Lake Manyara / Moshi (a, l, -):
Giraffes In Lake ManyaraAamiaisen jälkeen laskeudumme Karatun kaupungista alas N'gorongoron harjalta. Alhaalla avautuu ikivihreä Lake Manyaran luonnonpuisto, joka täydentää ensimmäisen safaripäivän saldoa. Näemme kirahveja, jotka uupuvat N'gorongolta, runsaasti norsuja, apinoita ja paviaaneja sekä puuhun kiipeäviä leijonia, joista Lake Manyara on erityisen kuuluisa. Lähdemme iltapäivällä ajamaan takasin kohti Moshia, joka on tämän safarin paluupiste.

Tämä Tansanian safarimatka on hieno lisä esimerkiksi Kilimanjaron kiipeämiseen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Additional information