Aktiviteetit ja retket

Sansibarilla riittää tekemistä kaiken ikäisille. Kerro meille mitä unelmiesi loma sisältää ja räätälöimme täällä viettämäsi ajan toiveittesi mukaan.

Stone Townin kävelykierros

Stone Town retki SansibarLähde kävelylle historialliseen Stone Towniin oppaamme kanssa ja opi kaupungin historiasta ja kulttuurista. Vierailemme vanhalla orjien myyntipaikalla, orjakatakombeissa, sekä House of Wondersissa. Kiertue kestää noin kolme tuntia. Hinta USD 25/henkilö.

 

 

Maustekierros

Mausteretki SansibarillaKävele Sansibarin maustefarmeilla, haista ja maista mausteet ja osta kotiinviemisiksi. Kiertue alkaa yhdeksältä aamulla Stone Townista ja kestää noin neljä tuntia, jonka jälkeen nautitaan lounas ja iltapäivän voi viettää rentoutuen kauniilla Spice Beachilla.

Hinta USD 30/henkilö, sisältäen kuljetuksen kierrokselle ja takaisin, lounas ja opastettu mausteretki.

 

Delfiinikierros

Uinti delfiinien kanssa SansibarillaUi delfiinien kanssa Sansibarin itärannikolla! Kiertue alkaa Stone Townista kello kuusi aamulla ja päättyy kello kaksi iltapäivällä. Uintiretken jälkeen nautimme lounaan, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vierailla Jozani-metsissä matkalla takaisin Stone Towniin. Jozanissa voit nähdä puna-apinoita niiden luontaisessa elinympäristössä.

Hinta on USD 50/henkilö sisältäen kuljetuksen kierrokselle ja takaisin, lounas, pääsymaksu satamaan, snorklausvälineet ja delfiinikierros. Minimi 3 henkilöä.

 

Vankilasaari ja kilpikonnapyhättö

Prison Island retki SansibarLähde veneretkelle historialliselle vankilasaarelle, sukella hiekkasärkällä ja näe laivanhylky, ruoki kilpikonnia ja hanki upea rusketus rannalla! Kiertue voidaan aloittaa milloin vain Stone Townista.

Hinta: USD 50/henkilö, minimi kahden hengen ryhmä. Hinta sisältää kuljetukset, kilpikonnapyhätön pääsymaksun sekä sukellusvälineet. Lounas ei kuulu kiertueeseen.

Pakomatka Kendwa Beachille

Sansibarin rantaloma Kendwa BEachLähde pakoon Stone Townin ruuhkaisia katuja ja vieraile Pohjois-Sansibarin kauniilla ranta-alueella Kendwassa.Kendwa on vapaaehtoistyöntekijöiden suosikkipaikka, etenkin Kendwan kuuluisan täydenkuun rantajuhlan aikaan! Valkoisine hiekkarantoineen, kristallinsinisine vesineen, hienoine auringonlaskuineen ja upeine rantataloineen Kendwasta löytyy kaikkea paitsi pankkiautomaatteja, joten muista ottaa tarpeeksi käteistä mukaan, jotta et jää paitsi hotellin herkullisista ruoista ja maukkaista drinkeistä!  Hinta vaihtelee huoneen hinnan ja sesongin mukaan joten This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. päivän hinta.

Mnemba -saari

Mnemba saaren retki SansibarUi kilpikonnien kanssa ja sukella ihmeellisten korallien keskellä Sansibarin pohjoisrannikolla! Voit myös samalla nauttia saaren herkullisesta grilliruoasta. Retki alkaa Kendwalta.

Retken hinta on USD 35/ osallistuja sisältäen kuljetuksen Kendwalta Mnemban saarelle ja takaisin, saaren pääsymaksu, grillilounas ja sukellusvälineet. Kuljetus Stone Townista Kendwaan ja takaisin ei sisälly hintaan.

Sukellus

Sukellusretki SansibarStone Townissa ja muissakin saaren osissa sinulla on mahdollisuus päästä ajelulle perinteisellä dhow-veneellä, snorklaamaan, sukeltamaan ja ottamaan sukelluskursseja. Teemme yhteistyötä One Ocean -nimisen yrityksen kanssa Stone Townissa. Jos olet kiinnostunut sukeltamisesta tai muista yllämainituista, ota yhteyttä.

Viikonloppu Sansibarilla Dar es Salaamista käsin

Viikonloppu SansibarillaVain yksi viikonloppu aikaa kokea Sansibar? Tässä on paketti, jonka avulla koet neljässä päivässä kaikki Sansibarin kohokohdat!

Perjantai: Kuljetus Darissa lautta satamaan.  Lautalla Sansibarille, opastettu kierros Stone Townissa ja yöpyminen vapaaehtoistalolla.

Lauantai: Maustekierros, kuljetus Jambianiin, yöpyminen Visitors Innissä.

Sunnuntai: Vapaata ohjelmaa Jambianissa ja yöpyminen Visitors Innissä.

Maanantai: Kuljetus Jambianista Stone Towniin lautalle ja lautalla takaisin Dar es Salaamiin ja edelleen kuljetus majoitukseen Darissa.

Viikonlopun hinta USD 470/henkilö sisältäen aamiaiset ja kuvatut retket. Lauttamatka Dar es Salaam-Sansibar-Dar es Salaam sisältyy myös hintaan.

Testimonial Zanzibar trip

 

 

Additional information