Tansanian projektialueet

Päätoimistomme sijaitsee Dar es Salaamissa. Lisäksi toimimme Moshissa Kilimanjaron juurella ja Sansibarin saarella. Meillä on oma majoitus safariasiakkaille, vapaaehtoistyöntekijöille ja työharjoittelijoille jokaisessa toimipisteessä.

Dar es Salaam

house upstairsArt in Tanzanian päämaja on Madalen kylässä, Intian valtameren rannan lähistöllä Tansanian suurimmassa kaupungissa, Dar es Salaamissa. Dar es Salaam on Art in Tanzanian suurin toimipaikka ja tarjoamme monipuolisen valikoiman vapaaehtois- ja työharjoitteluprojekteja.

 Talomme on 15 minuutin ajomatkan päässä rannalta ja kaupungin viehätykset ja nähtävyydet ovat  helposti tavoitettavissa. Matkustaminen Sansibarille on hyvin helppoa ja "Dar" on myös aloituspaikka  eteläisille safarimatkoille Ruahan, Selousin ja Mikumin luonnonpuistoihin.

Lisää tietoa Dar es Salaamista ja Dar es Salaam ohjelmat.

Compound introduction

YlösYlös

Moshi

Moshi volunteer houseArt in Tanzanian vapaaehtoisten ja työharjoittelijoiden majapaikka Moshissa sijaitsee yhdellä Afrikan kauneimmista alueista. Aivan talon läheisyydessä kohoaa taivaalle majesteettinen Kilimanjaro. Majoituksemme on myös kävelyetäisyyden päässä eläväisestä afrikkalaisesta Moshin kaupungista.

Moshissa ylläpidämme vapaaehtois- -ja työharjoitteluohjelmia, jotka liittyvät muun muassa koulutukseen, sosiaalialaan, terveydenhoitoon ja orpoihin. Lisäksi työharjoittelua ja vapaaehtoistoimintaa voi suorittaa esimerkiksi lääketieteen alalla, urheilualalla sekä naisten ryhmissä.

Lisää tietoa Moshi ja Moshin projektit. Moshin majoitus

Back to to

Ylös

Sansibar

Zanzibar houseArt in Tanzanialla on projektikohde vapaaehtoisille ja työharjoittelijoille eräässä maailman eksoottisimmista paikoista, Sansibarilla. Talomme on historiallisen Stone Townin sokkeloisten katujen sydämessä. Meillä on myös majoitus kyläprojekteille saaren itärannikolla.

Vapaa-aikanasi Sansibarilla voit rentoutua maailmankuuluilla rannoilla tai kokea saaren nähtävyydet päiväretkillä.


Sansibarin projektit

Ylös

Additional information