Lahjoita kehitysyhteistyöhön Tansaniassa

Art in Tanzania ottaa vastaan kaiken suuruisia lahjoituksia. Kaikki lahjoitukset käytetään tansanialaista yhteiskuntaa kehittäviin projekteihin ja menevät kokonaisuudessaan suoraan projekteille. Emme peri minkäänlaisia hallintokuluja.

Kun teet lahjoituksen, ole hyvä ja täytä lahjoituskaavake, jotta kirjanpitäjämme tunnistaa lahjoituksesi ja voi näin varmistaa, että rahat ohjataan sen projektin käyttöön, jonka olet valinnut.

Keräämme parhaillamme rahaanuorisokeskuksen rakentamiseen Madalen kylään Dar es Salaamissa. Alle kouluikäisiä on useita satoja ja suurimmalla osalla ei ole mahdollisuutta osallistua lastentarhaopetukseen. Projektimme ensimmäinen osa on rakentaa näille lapsille lastentarha, jotta he saavat paremmat lähtökohdat elämilleen. Samalla jatkamme myös Masai- koulujen rakentamista.

Vapaaehtoisemme ja harjoittelijamme valmistavat koulupulpetteja ja huonekaluja puutyölinjallamme Dar es Salaamissa. Yhden koulupulpetin valmistaminen maksaa USD 180, joten myös tätä tarkoitusta varten tehdyt lahjoitukset otetaan kiitollisuudella vastaan. Yhden tällaisen koulupulpetin jakaa kaksi lasta.

Voit myös lahjoittaa pieniäkin summia hätäkassaamme, jota käytetään köyhimpien lasten koulumaksuihin ja asuihin, sekä akuutteihin sairaustapauksiin orpokodeissamme. Esimerkiksi malariatesti ja sairauden hoito maksaa vain kymmenen dollaria, mutta avustamillemme orpokodeille summa vastaa usean päivän budjettia, joten lääkärikuluihin ei ole varaa. Ilman ajoissa tehtyä diagnoosia ja hoitoa lapsi saattaa menehtyä.

Keräämme myös esinelahjoituksia. Käytetyt kannettavat tietokoneet, lelut, vaatteet, työkalut, kirjat, musiikki-instrumentit ja käytännössä mitkä tahansa muut sinulle turhat esineet ovat tervetulleita. Esinelahjoituksia voi lähettää meille esimerkiksi Art In Tanzania:lle tulevien vapaaehtoisten ja harjoittelijoiden matkassa, joten ota This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. niin yritämme järjestää kuljetuksen.

Kaikki nämä projektit ovat osa UNICEFin tukemaa Children's Agenda Tanzania projektikokonaisuuttamme.

Näin voit tehdä lahjoituksen

Otamme vastaan tilisiirtoja Yhdysvaltain dollareina. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, että missä maassa tilisi on. Näin pystymme antamaan sinulle kaikkein sopivimmat pankkitietomme.

Tee käteislahjoitus, kun olet Tansaniassa

Vain Team Leaderimme ja Art in Tanzanian johto ovat oikeutettuja ottamaan vastaan käteislahjoituksia. He pyytävät sinua täyttämään lahjoituslomakkeen paperiversion ja antavat sinulle kuitin, kun olet tehnyt lahjoituksesi.

Toimintakertomus 2013

Organization Chart

Additional information