Sansibarin maustesaaren rannat

Sansibar on Tansanian rannikon läheisyydessä sijaitseva maailmankuulu saari. Saaren värikäs kulttuuri on ottanut vaikutteita sekä arabien että Manner-Tansanian kulttuureista ja historiallisen Stone Townin kapeat kivikujat ja mitä upeimmat Intian valtameren lomakohteet takaavat unohtumattoman matkaelämyksen.

Voimme räätälöidä lomasi Sansibarilla toiveittesi ja budjettisi mukaisesti. Majoitusvaihtoehtoja löyty ylitsepääsemättömän upeista luksushotelleista edullisiin rantahotelleihin ja retkivaihtoehtoja on useita aina Stown Town-kierroksesta, mausteretkeen, syvämerensukellukseen ja  uintiin delfiinien kanssa.

Stone Town on pieni ja jännittävä kaupunki, jossa ihmisten vilinä, mausteiden ja hedelmien tuoksu ja kulttuurin värikkyys luovat unohtumattoman elämyksen. Stone Townissa on lukuisia nähtävyyksiä kuten vanha linnoitus, anglikaaninen katedraali, vanha orjatori, sekä sen vaikuttavat orjakatakombit. Voit vieraille myös Sansibarin Museum of History and Culture -instituutiossa House of Wonders-talolla.

Stone Town tarjoaa myös suuren valikoiman erilaisia baareja ja ravintoloita, joissa voi viettää rentouttavan illan, tai ihan vain virkistävän lounastauon keskellä päivää. Suosikkipaikkoja ovat esimerkiksi saaren kuuluisimman pojan, Freddy Mercuryn, mukaan nimetty rantaravintola, Livingstone, jossa voit nähdä kuinka autoja, busseja ja rekkoja lastataan rahtilaivoihin tai Africa House, Sansibarin rantalomajossa voit nähdä täydellisen auringonlaskun ja iltaisin avautuva Forodhani-puiston katukeittiö, jossa löydät herkkuja hummereista paikalliseen herkkuun, Sansibar-pizzaan.

Alla esimerkki Sansibarin valmispaketista, mutta voimme myös räätälöidä lomasi toiveittesi mukaiseksi.

Sansibar päivä 1 | (a, -, -)
Aamulautta Dar es Salaamista Sansibarille. Majoitus Safari Lodgessa. Historiallinen kivikaupunki, Freddy Mercury-museo, vanhat orjamarkkinat, markkina-alueet jne. Lounas ja päivällinen eivat sisälly hintaan, jotta voit valita mieleisesi keittiön eri vaihtoehdoista.

Sansibarin rantalomaSansibar päivä 2 | (a, -, -)

Tutustumme mausteiden viljelyyn maustefarmilla. Iltapäivällä siirrymme saaren pohjoisosaan, jossa majoittuminen upeaan Sunset Bungalows- rantahotelliin. Vapaata rantaohjelmaa. Lounas ja päivällinen eivat sisälly hintaan, jotta voit valita mieleisesi keittiön eri vaihtoehdoista.

Sansibar päivä 3 | (a, -, -)
Vapaata rantaohjelmaa Sunset Bungalows-hotellilla. Lounas ja päivällinen eivat sisälly hintaan, jotta voit valita mieleisesi keittiön eri vaihtoehdoista.

Sansibar päivä 4 | (a, -, -)
Sansibarin rantalomaPaluulautta Dar es Salaamiin ja kotilento. Lounas ja päivällinen eivat sisälly hintaan, jotta voit valita mieleisesi keittiön eri vaihtoehdoista. 

Sansibar valmispaketin hinta:

  • Neljän päivän Sansibar-paketti maksaa USD 500/henkilö
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Sansibarin hotellien vaihtoehdoista tai lisäohjelmista. Voimme räätälöidä sinulle yksilöllisen paketin.

 

Additional information