Selous safari - Tue kehitystyötä

Selous safari TansaniaSelous Game Reserve on Afrikan suurin luonnonpuisto. Siellä näet Afrikan villin luonnon lähes koskemattomana. Selous on vain kuuden tunnin ajomatkan päässä Dar es Salaamista, joten autossa istumisen rasittavuus on safaritermein minimissään. Eläimet kerääntyvät Rufiji-joen ja järvien ympärille, joten Selous on kiinnostava ympäri vuoden. Puiston erikoisuuksia ovat vulkaaniset kuumat lähteet ja kylvyt keskellä luontoa.

Safarituotot käytetään yhteiskuntatyöhön Tansaniassa. Vertaa hintoja ja huomaa kuinka paljon säästät safareiden hinnoissa valitessasi safarisi meiltä matkatoimistojen sijaan.

Art in Tanzanian Afrikan safareilla pääset myös tutustumaan paikallisiin ihmisiin ja kyliin. Teemme avustustyötä masaikylissä auttamalla mm. kouluissa, orpokodeissa ja sairaaloissa. Safarisi tuotot käytetään näiden projektien rahoittamiseen. Suurin projektimme 2015 -2017 on Children's Agenda ohjelma koalitiossa UNCEF, Save the Children ja muiden kansalaisjärjestöjen kanssa. Erityiskohteenamme on Mama Mkubwa ohjelma naisten ja lasten community keskuksen rakentamiseksi Madalen kylään.

Kaikki Art in Tanzanian safariohjelmat räätälöidään sinulle, joten tässä mainitaan vain itse safarin ohjelma. Se, mitä teet ennen ja jälkeen varsinaisen safarin, räätälöidään yksilöllisesti sinun toiveidesi mukaan.

Hinta

  • Aikuiset USD 1200
  • 5 - 15 vuotiaat USD 800
  • Lapset alle 5v USD 250

Selous-safarin hintaan kuuluu:Selous safari Tansania

  • Neljän päivän Selous-safari, josta 2 päivää puistossa ja yhden päivän venesafari
  • Hyvää englantia puhuva matkanjohtaja
  • Ateriat, esimerkki alla olevassa päiväohjelmassa
  • Luonnonpuistojen sisäänpääsymaksut
  • Matkan hinta ei sisällä lentolippua, ruokajuomia ja turistiviisumia. Turistiviisumi maksaa 50 dollaria, ja sen saa saavuttaessa lentokentältä.

Ohjelma:
Safari alkaa Dar es Salaamista. Voimme majoittaa sinut ennen safaria Art in Tanzania:n vapaaehtoistalolla Madalen kylässä Dar es Salaamissa. Yöpyminen talolla maksaa USD 35/yö sisältäen aamiaisen ja illallisen. Voimme myös järjestää sinulle hotellimajoituksen, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vaihtoehtoja. Lentokenttäkuljetuksen hinta on USD 60 per auto.

Selous safari seikkailuPäivä 1. Dar es Salaam - Selous (280km), (a, l, i)
Aloitamme Selous-safarin käymällä supermarketissa ostamassa pientä purtavaa automatkalle. Ajo Rufiji-joelle Selousin puistoon kestää noin 6 – 7 tuntia. Matkan varrella näemme afrikkalaisia kyliä ja maisemia. Rufiji-joen rannalla majoitumme hienoon Mbega Camp -luksustelttaleiriin. Illallisen nautimme joen rannalla virtahepojen huutojen säestämänä. Yläpuolellamme olevissa puissa mellastavat sini- ja columbusapinat.

Päivä 2. Selous (a, l, i)
Vietämme koko päivän Selousin puistossa eläimiä seuraten. Majoitumme jälleen Mbega Camp-luksustelttaleirissä. Safarilla nautimme retkieväslounaan.

Päivä 3. Selous (a, l, i)
Vietämme myös koko kolmannen päivän Selousin puistossa eläimiä seuraten ja nautimme retkieväslounaan. Illalla majoitumme jälleen Mbega Camp -luksustelttaleirissä.

Päivä 4. Selous – Dar es Salaam (a, l, i)
Neljännen päivän vietämme venesafarilla Rufiji-joella ja päätämme safarin Mbega camp -leiriin lounasaikaan. Iltapäivällä aloitamme ajon takaisin Dar es Salaamiin, jossa voit majoittua Bahari Beach - Kunduchi Beach- alueen hotelleissa tai Art in Tanzania:n vapaaehtoistalolla.

Selous safari TansaniaLisävalinnat:

Voit yhdistää useita eri lisäohjelmia tähän safariin, vaikkapa:

Päiväretki Mbudya-saarelle, USD 40

  • Afrikkalainen rumpu- ja tanssikurssi, 2 tuntia, USD 30
  • Ostospäivä Dar es Salaamissa, USD 70 per auto

Suosittelemme myös esimerkiksi Selousin safarimatkan yhdistämistä Mafia-saaren sukellusmatkaamme.

Kysy eri vaihtoehtoja. Jos sinulla on aikaa, voit käväistä vaikkapa Kilimanjaron kohteessamme Moshissa tai vierailla masaikylässämme.

Kaikki safaritulot käytetään yhdyskuntaprojekteihin kuten orpojen koulutukseen yms. Tansaniassa ja Etiopiassa.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Additional information