txme 3

Dar_hotel2

Päämajamme on Dar es Salaamissa, jossa meillä on valtaisa määrä eri alojen vapaaehtois ja työharjoittelu projekteja. Olemme sijoittuneet Bahari Beachin idylliselle kyläalueelle noin 25 km Dar es Salaamin keskustasta rannikkoa pitkin pohjoiseen. Meillä on alueella jatkuvasti noin 30 - 50 vapaaehtoista ja työharjoittelijaa. Vakituista henkilökuntaa Darissa on noin 25 henkeä ja lisäksi entisiä vapaaehtoisia ja harjoittelijoitamme pidempikestoisissa hankkeissa projektien ohjausta auttamassa. Voit helposti yhdistää Darin projektisi Bagamoyon tai Zanzibarin projekteihimme.

Dar es Salaamissa voit myös valita tasokkaamman majoituksen USD 100 lisämaksulla/viikko/huone. Tällä lisähinnalla saat ilmastoinnin, lämpimän veden ja enemmän yksityisyyttä. Voit jakaa huoneen korkeintaan kahden ystäväsi kanssa. Samoin jos tulet lasten kanssa, tämä on mukavavaihtoehto.

Vapaaehtoisten hotellilla on baari, internatkahvila ja iso makuti-katoksinen näyttämö konsertteja yms varten.

Intian valtameren ranta on noin 300 metrin päässä. Auringonlaskuja voit ihailla hotellin katolta.

Dar es Salaamista lähtevät Selous, Mikumi ja Ruaha safari automme viikottain. Dar es Salaamin kaupunki ei nuku koskaan. Elävää afrikkalaista musiikkia ja yöelämää riittaa joka illalle.

Dar es Salaam orientaatio

Dar es Salaam projektit

Additional information