Tue toimintaamme & ota yhteyttä

Art in Tanzania ry on uudistunut ja tehnyt mittavia suunnitelmia ja sopimuksia Tansanian ja Etiopian kehitysaputoiminnan kasvattamiseksi. Tule mukaan mielenkiintoiseen kehitysaputyöhön. Liittymällä yhdistyksemme jäseneksi annat tärkeän panoksesi toimintaamme!

Tämän vuoden jäsenmaksu on 10 euroa ja voit liittyä jäseneksi maksamalla sen Art In Tanzania ry:n tilille Sampopankki FI72 8000 1710 3048 26. Huom! Muista mainita tilisiirron viitteessä, että kysymys on jäsenmaksusta. Voit myös tukea toimintaamme lahjoituksin. Kirjoita tällöin viitetiedoksi Lahjoitus.

Uusi hankealoitteemme on Suomen ulkoasianministeriön rahoittama ja tukee informaatioteknologian opetusta, IT -laitehankintoja ja yritysyhteistyötä kehitysmaissa, kuten Tansania ja Etiopia. Haemme tukea hankkeeseen ulkoasianministeriöstä ja osa hankerahoituksesta kerätään yrityskummeilta. Hanke aloitetaan tammikuussa 2013 Tansaniassa. Hanketta on rakentamassa KEPA (järjestöjen yhteistyö-, vaikuttamis- ja palvelujärjestö), Art in Tanzania ry:n hanketiimi ja ulkoasianministeriö.

  • hankekummi 2000 euroa/vuosi. Valintanne mukaan näkyvyys kaikessa tiedoituksessa hankkeen ja kehitysyhteistyön tukijana. (Facebook, Youtube, verkkosivut, blogit ja muu näkyvyys – yhteensä yli 10 000 seuraajaa)
  • hanketuki 500 euroa/vuosi. Valintanne mukaan logo tai nimi hankeen tukijoiden joukkoon.

Tarjoamme myös yrityskummeillemme mahdollisuuden osallistua donation safarimatkoille tai vapaaehtoistyöhön Afrikassa. Pystymme vastaanottamaan 2 – 30 hengen ryhmiä kerralla.

Kiinnostuitko? Otathan alla olevalla lomakkeella vapaamuotoisesti yhteyttä, niin palaamme pian asiaan.

 

Additional information