Kolmen puiston safari - Tue Kehitystyötä

Tarjoamme sinulle safarin, jonka aikana näet ja koet maailmankuulut luonnonpuistot Serengetin, Lake Manyaran ja N'gorongoron kraatterin neljässä päivässä. Lisäksi tutustut Art in Tanzanian masaikyläprojektiin, masaiden kulttuuriin ja arkeen sekä safarituotoilla rakentamaamme kyläkouluun.

Art in Tanzanian Afrikan safareilla pääset myös tutustumaan paikallisiin ihmisiin ja kyliin. Teemme avustustyötä masaikylissä auttamalla mm. kouluissa, orpokodeissa ja sairaaloissa. Safarisi tuotot käytetään näiden projektien rahoittamiseen. Suurin projektimme 2015 -2017 on Children's Agenda ohjelma koalitiossa UNCEF, Save the Children ja muiden kansalaisjärjestöjen kanssa. Erityiskohteenamme on Mama Mkubwa ohjelma naisten ja lasten community keskuksen rakentamiseksi Madalen kylään.

Sisältää:

Lähtöpaikka:          Moshin kaupunki Kilimanjarolla
Aloituspäivät:         Ota meihin yhteyttä aloituspäivistä
Kestää:                 4 päivää ja 3 yötä
Ateriat:                 Katso päiväohjelma alla

Majoitus 1: Safarin aikana Karatu Transit hotelli tai vastaavan tasoinen.
Majoitus:               Ei sisällä majoitusta ennen ja jälkeen safarin.

Hinta:

  • USD 1690, alle 15 v USD 1420, alle 5v USD 700 ja alle 2v USD 300

Voit halutessasi lisätä:

  • Majoitus ennen ja jälkeen safarin Art in Tanzanian Moshin talolla, USD 35, sisältää aamiaisen ja illallisen.
  • Lentokenttäkuljetukset Kilimanjaron kansainväliseltä lentokeltältä/lentokentälle, USD 60 yhteen suuntaan per auto.
  • Pysähdys käärmepuistossa ja Masai museossa Arushassa, USD 30.
  • Machame sademetsä ja vesiputous patikointi Kilimanjaron rinteillä, USD 120.
  • Majoitus Art in Tanzania vapaaehtoistalolla Karatussa ja kylähostellissa Serengetissä laskee hintaa USD 200:lla (USD 1,160 aikuiselta).

Taustaa:

Grey Crowned CraneTämä Afrikan safari sisältää Pohjois-Tansanian maailmankuulut luonnonpuistot Serengetin, Lake Manyaran ja N'gorongoro kraatterin. Jokainen luonnonpuisto on erilainen maisemaltaan, kasvistoltaan ja osin myös eläimistöltään. Serengetin lakeudet ja suuri eläinten massavaellus ei jätä ketään kylmäksi. N'gorongoron kraatterin upeat maisemat, mahdollisuus nähdä sarvikuonoja sekä flamingoja (muiden eläinten ohella), osoittautuvat ikimuistettaviksi kokemuksiksi. Lisäksi Lake Manyaran ikivihreys, puuhun kiipeävät leijonat sekä suuret norsulaumat ovat myös osaltaan unohtumattomia elämyksiä.

Käytämme kaikki safarituotot yhteiskuntaprojekteihimme. Safarialueella pidämme yllä projekteja Masaimaassa, missä näet rakentamamme koulun; Karatun kaupungissa sosiaali- ja koulutusaloilla sekä Pohjois-Serengetissä Robandan kylässä Fort Ikoman alueella.

Päiväohjelma:

Päivä 1. Kilimanjarolta Masaimaahan (-, l, p):
Masai girlSafariauto lähtee Kilimanjarolta Moshin kaupungista. Haemme safarimatkalaisia myös matkan varrelta Arushasta. Voit saapua Moshiin jo päivää ennen safariasi ja yöpyä Art in Tanzanian Moshin talolla. Yöpyminen maksaa USD 30 yöltä sisältäen aamiaisen ja illallisen. Lentokenttäkuljetus Kilimanjaron lentokentältä maksaa USD 35. Moshista ajamme noin 280 kilometriä Manyaran - N'gorongoron alueelle masaikyläämme.

Kylässä tutustut masaiden autenttiseen kulttuuriin ja elämään. Näet myös kylään safarituotoilla rakentamamme koulun, jota laajennetaan edelleen, sillä lapsia tulee koko ajan lisää pitkienkin matkojen päästä päästäkseen oppimaan. Yövymme N'gorongoron kraatterin reunalla olevassa Karatun kaupungissa Karatu Transit hotellissa tai vastaavan tasoisessa hotellissa. Opas vie sinut tutustumaan pienen Karatun kaupungin elämään.

Päivä 2. Serengeti (a, l, p):
Hyena at SerengetiAamiaisen jälkeen ajamme aivan lähellä olevalle N'gorongoron suojelualueen portille. Ajamme kraatterin harjalla kulkevaa tietä Serengetiin. Matkalla Serengetiin pysähdymme kraatterin harjalla näköalapaikoille ihailemaan uskomattomia maisemia. Ennen  Serengetin Naabi-porttia pysähdymme tunnetulla historillisella kohteella Oldupai (Olduvai) Gorgessa, missä edelleen tehdään kaivauksia alkuihmisten ja jo sukupuuttoon kuolleiden eläinten historian selvittämiseksi. Matkan varrella näemme runsaasti villieläimiä sekä pieniä masaikyliä. Saavumme Serengetin Naabi-portille yleensä ennen puoltapäivää ja kuskin selvitellessä porttilupia nautimme eväslounaan. Ajamme koko iltapäivän Serengetissä, alueilla joilla kyseisenä vuodenaikana näemme runsaasti eläimiä.  Majoitumme Serengeti Willife Lodge:en tai vastaavantasoiseen safarimajoitukseen riippuen eläinten vaelluksesta.

Päivä 3. Serengeti/N’Gorongoro (a, l, p):
Zebras in N'gorongoroAjamme aamupäivän Serengetin keskiosissa, missä on helpoin nähdä kissaeläimiä. Puolen päivän aikoihin palaamme Naabi-portille ja siirrymme N'gorongoron alueelle. Nousemme takaisin N'gorongoron kraatterin harjalle ja laskeudumme autolla alas kraatteriin. Ajamme koko iltapäivän kraatterin pohjalla, joka on täynnä villieläimiä. Kraatterissa meilla on hyvä mahdollisuus nähdä sarvikuonoja ja tietenkin flamingoja, jotka punaavat kraatterijärven. Illaksi ajamme takaisin Karatun kaupungiin ja yövymme Karatu Transit hotellissa tai vastaavan tasoisessa hotellissa.

Päivä 4. Lake Manyara/Moshi (a, l, -):
Aamiaisen jälkeen ajamme Lake Manyaran luonnonpuistoon. Lake Manyara on ikivihreä puisto, joka on kuuluisa puuhun kiipeävistä leijonistaan. Puistossa on myös runsaasti norsuja ja apinoita. Ajamme ulos puistosta iltapäivällä ja jatkamme takaisin Kilimanjarolle Moshin kaupunkiin. Moshissa voit varata majoituksen Art in Tanzania talolta tai jatkaa muuta matkaohjelmaasi.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Additional information