Ruahan elefanttisafari - Tue Kehitystyötä

Ruahan safari TansaniassaIrtaudu hetkeksi arjesta villieläinten valtakunnassa. Ruahan kansallispuistossa majoitut huipputasoisessa Hill Top Lodgessa. Dar es Salaamissa yövyt Intian Valtameren rannalla Bahari Beachin hotelleissa, tai jos haluat uima-altaalla loikoilun sijasta tutustua paikallisiin ihmisiin ja elämään, voin majoittua Art in Tanzanian vapaaehtoisten talolla. Ruahan safariin voit liittyä ilman minimiryhmää, sillä voimme ottaa vastaan jopa yhden henkilön kerrallaan. Sinun tulee saapua Dar es Salaamiin viimeistään päivää ennen safaria.

Safarituotto käytetään yhteiskuntatyöhön Tansaniassa - lisäksi hintamme ovat noin puolet normaaleja turistisafareja järjestävien matkatoimistojen hintoja edullisempia.

Ruahan luonnonpuisto on Tansanian luonnonpuistojen helmi! Sen aiempi luoksepääsemättömyys on pitänyt sen koskemattomana vuosisatoja ja vierailija voi kokea millaista luontoseikkailijan elämä oli aikoja sitten. Ruahan erilaiset maisemat ja monimuotoinen eläinlajisto on häikäisevä.

Ruaha-safarin hintaan sisältyy: Hyvää englantia puhuva matkanjohtaja. Hyvätasoiset hotellit, joissa majoitus kahden hengen huoneissa sekä kaikki ateriat. Lisäksi hinta sisältää kansallispuiston sisäänpääsymaksut ja juomarahat. Matkan hinta ei sisällä lentolippua, ruokajuomia ja turistiviisumia. Turistiviisumi maksaa 50 USD ja sen saa saavuttaessa lentokentältä.

Art in Tanzanian Afrikan safareilla pääset myös tutustumaan paikallisiin ihmisiin ja kyliin. Teemme avustustyötä masaikylissä auttamalla mm. kouluissa, orpokodeissa ja sairaaloissa. Safarisi tuotot käytetään näiden projektien rahoittamiseen. Suurin projektimme 2015 -2017 on Children's Agenda ohjelma koalitiossa UNCEF, Save the Children ja muiden kansalaisjärjestöjen kanssa. Erityiskohteenamme on Mama Mkubwa ohjelma naisten ja lasten community keskuksen rakentamiseksi Madalen kylään.

Hinnat:

  • Safaripaketti aikuiset USD 1500, 5 - 15v USD 1200 ja alle 5v USD 500
  • Lentokenttäkuljetus saavuttaessa USD 60 per auto.
  • Majoitus Art in Tanzanian vapaaehtoistalolla USD 35/yö sisältäen aamiaisen ja illallisen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hotellivaihtoehtoja Dar es Salaamissa


Päivä 1. Dar es Salaam - Morogoro - Iringa | (a, l, p)

Lions hiding at RuahaAloitamme safarin Ruahan luonnonpuistoon. Ensimmäinen etappi kolmen tunnin ajon jälkeen on Morogoron kaupunki. Morogorosta ajamme noin tunnin ja saavumme Mikumin luonnonpuistoon. Tien varrella näemme ensimmäiset eläimet; seeprat, kirahvit, norsut ja antiloopit. Mikumin kaupungissa nautimme afrikkalaisen lounaan. Mikumin jälkeen nousemme vuoristoon ihaillen maisemia ja vuorilla asustavia paviaaniperheitä ja green velvet -apinoita. Ennen pimeää saavumme Iringan kaupunkiin, jossa nautimme illallista ja yövymme Isimilia-hotellissa tai vastaavan tasoisessa majoituksessa Iringassa.

Päivä 2. Iringa - Ruaha | (a, l, p)

Aamiaisen jälkeen nousemme safariautoon ja ajamme viimeiset 120 kilometriä Ruahan luonnonpuistoon pitkin afrikkalaisia kyläteitä.  Tiputamme ylimmääräset matkatavarat Hill Top lodgeen ja jatkamme iltapäiväksi safarille. Saavumme Great Ruaha joen äärelle puoliltapäivin. Illalla majoittaudumme Hill Top safarikämppään ja villieläimet vaeltavat aivan silmiemme edessä, joskus kolkutellen majojen seiniä tai mutustellen makuuttikattoa.

Lions at RuahaPäivä 3. Ruaha | (a, l, p)


Toisen päivän vietämme luonnonpuistossa eläinten ja uskomattomien maisemien parissa. Alue on niin laaja, että näemme koko ajan uutta ja uusia eläimiä. Lounaaksi nautimme retkieväät ja illalla palaamme Hill Top lodgeen illastamaan.


Päivä 4. Ruaha - Iringa | (a, l, p)

Elephants at Ruaha
Kolmantena päivänä puistossa näemme vielä viimeisetkin eläimet, jonka jälkeen suuntaamme kohti Iringaa. Yövymme Iringassa ja juttelemme safarielämyksiä illallisen parissa. Yövymme Isamilia-hotellissa tai vastaavan tasoisessa majoituksessa.

Päivä 5. Iringa - Dar es Salaam | (a, l, -)
Ajamme takaisin Dar es Salaamiin pysähdellen matkalla heräteostoksien parissa. Mikumissa pysähdymme lounaalle. Safari ohjelma päättyy saavuttaessa Dar es Salaamiin.

Lisävalinnat:

Voit liittää tähän safariin useita eri lisäretkiä Dar es Salaamin alueella, kuten;

  • Päiväretki Mbudya-saarelle, USD 40
  • Afrikkalainen rumpu -ja tanssikurssi per 2 tuntia, USD 30
  • Dar es Salaam -ostosretkipäivä, USD 70 per auto

Jos sinulla on aikaa voit käväistä vaikkapa Kilimanjaron kohteessamme Moshissa tai vierailla masaikylässämme.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Additional information