txme 74

Art in Tanzania tarjoaa vapaaehtoistyötä ja työharjoittelu paikkoja Tansaniassa kuudessa eri kohteessa. Jokaisessa toimipisteessämme sinulla on hyva ja turvallinen asuinpaikka.

Me olemme omavarainen kansalaisjärjestö joka saa rahoituksensa toimintatuloistaan. Siten tarkoituksemme ei ole pitää viidentähden hotellien tasoista turistimajoitusta. Majoitus vastaa lähinnä nuorisohotellien tasoa. Voit kysyä Facebookin kautta aiempien vapaaehtoisten ja harjoittelijoiden mielipidettä majoituksiemme tasosta.

Dar es Salaamissa ja Zanzibarin historiallisessa Stone Town:ssa meillä on mukavat vapaaehtois-harjoittelija hostellit. Majoitut 2–6 hengen huoneissa joissa on oma WC, suihku ja yleensä kaksikerroksinen sänky. Zanzibarin Mzuri Kaja kylässä, Arushassa ja Moshissa meillä on yksityiset talot mukavin huonein. Masai maassa asut retkeilytavoin Masai Bomissa (mutamajoissa) ilman suurempia mukavuuksia kuten juoksevaa vettä tai sähköä. Masai maan osallistujat saavat aidon kulttuurikokemuksen mutta pääset toki helpolla läheiseen Mto wa Umbun pikkukaupunkiin välillä rentoutumaan

Jokaisessa asuntolassamme on 24 tunnin vartiointi ja henkilökunta käytettävissäsi. Saat lisää tietoa majoituksista

Additional information