Arusha

Volunteer's house in Arusha

Art in Tanzanian majoitustilat Arushassa käsittävät kaksi yksityistaloa keskellä banaani- ja kahviplantaasia, noin kuusi kilometriä kaupungin keskustasta. Arushan projektit ovat ruohonjuuritason projekteja ja pienet organisaatiot joiden kanssa teemme työtä kaipaavat kipeästi apua.

Arushassa on monta paikkaa vapaaehtoisille ja monie projekteja ruohonjuuritasolla, joten saat ainutlaatuisen ja unhotumattoman vapaaehtoiskokemuksen Afrikasta. Voit yhdistää vapaaehtoistyön Arushassa myös Masai maan tai Karatun kanssa helposti. Vapaaehtoiset ja työharjoittelijat ovat tervetulleita ottamaan osaa opetustyössä, sosiaalityössä, urheiluohjelmissa ja orpotyössä muiden muassa.

Arusha on kuuluisa siitä, että se on Tansanian pohjoisen safaripiirin aloituspiste. Näin ollen voimme helposti järjestää safarimatkoja N'gorongoro -kraatterille tai Serengetin tasangoille muiden kohteiden lisäksi. Kilimanjaron valloitus onnistuu myöskin Arushasta aloittamalla.

Vapaaehtoistyö Arushassa maksaa 230 Yhdysvaltain dollaria viikolta. Kaksi viikkoa on minimi.

Työharjoittelu Arushassa maksaa 240 Yhdysvaltain dollaria. Harjoittelu on vaativamman ohjauksen vuoksi hieman kalliimpaa.

Mitä sisältyy hintaan?

Kuljetus lentokentältä toimipaikalle, majoitus 24/7 turvatoimilla, aamiainen ja päivällinen, paikallinen opastus, projektiopastus ja -tuki.

Mitä ei sisälly hintaan?

Lennot - sisältäen kansainväliset lennot, matkalentokentälle lopuksi, matkavakuutus, tansanialainen viisumi, rokotukset ja henkilökohtaiset ostokset.

Arusha -orientaatio

Tietoa Arushan projekteista englanninkielisiltä sivuiltamme

Additional information