Musiikkialan vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyo musiikki AfrikkaArt in Tanzanian levy-yhtiö Mzuka Records pitää huolta nuorista tansanialaisista musiikkilahjakkuuksista. Ryhmään kuuluu kuuluisia nimiä kuten Totoo ze Bingwa ja Sanaa Sana Band.

Vapaaehtoiset ja työharjoittelijat auttavat meitä kehittämään afrikkalaiseen musiikkiin liittyviä projektejamme. Olet tervetullut tekemään vapaaehtoistyötä muusikkona, tuottajana, musiikkivideotiimissä tai vaikkapa perinteiseen afrikkalaiseen rumpumusiikkiin ja tanssiin liittyvissä ohjelmissa. Lisäksi voit kirjoittaa taide- ja musiikkiaiheisia artikkeleita Fiesta-lehteemme.

Vapaaehtoiset ja työharjoittelijat järjestävät myös kykykilpailuja nuorille. Kilpailut auttavat nuoria artisteja saamaan näkyvyyttä ja julkisuutta. Tarvitsemme myös markkinointialan ammattilaisia, jotka voivat viedä artistejamme esiintymään ulkomaille ja edistää heidän uriaan paikallisesti. Kehitämme parhaillamme musiikkiopetusohjelmia Vapaaehtoistyö Musiikkitansanialaisiin kouluihin, joten tarjoamme myös musiikin opetukseen liittyviä projekteja.

Musiikkialan vapaaehtoiset ja työharjoittelijat toimivat Dar es Salaamin studiollamme, mutta voit tehdä osioita myös muissa kohteissamme kuten Sansibarilla, Serengetissä tai Moshissa.

Mzuka Recordsin sivuilta saat lisätietoja toiminnastamme ja  Youtubesta löydät Art in Tanzanian tuottamia musiikkivideoita.

Sanaa Sana Bandin esittely

Additional information