Väriä pintaan, Mwandaliwa!

Maalia? Harjoja? Kaksitoista ahkeraa vapaaehtoistyöntekijää Bahari Beachiltä, jotka kaikki haluavat maalata Mwandaliwan islamilaisen orpokodin pinnan kirkkain värein? Kyllä, kyllä ja kyllä!

"Aluksi koristelimme koulun sisäseinät värikkäillä ja opettavaisilla tauluilla. Miksi lopettaa siihen, kun päätimme, että koko koulu tarvitsee väriä pintaan.", Bethan Frisby ja Maedline Wilkinson selittivät, kun vapaaehtoistyöntekijät lopettelivat maalausurakkaa 19. toukokuuta.

Frisby ja Wilkinson tekevät vapaaehtoistyötä Mwandaliwassa opettaji na.

"Lisäksi, Mwandaliwan orpokodin johtaja haluaa ilmeisesti avata koulun myös naapuruston muille lapsille, jotka eivät asu orpokodissa.", kertoo Surreysta, Englannista kotoisin oleva Frisby.

"Niin, minusta tuntuu, että johtaja haluaa antaa jotain takaisin paikalliselle yhteisölle, joka kuitenkin tukee orpokotia jatkuvasti." jatkaa Sydneysta, Australiasta kotoisin oleva Wilkinson.

Koulun värikäs ulkopinta auttaa naapurustoa huomaamaan koulun, jossa opiskelee tällä hetkellä 13 orpokodin oppilasta.

"Haluamme myös kiittää kaikkia vapaaehtoisia, jotka eivät työskentele orpokodissa, mutta halusivat tulla silti auttamaan meitä. Maalaus sujui näin paljon nopeammin." tytöt kiittävät.

Yksi Art in Tanzanian team leadereista, Alison Gemgnani Yhdysvalloista arvosti suuresti tyttöjen oma-aloitteisuutta.

On tietenkin hyvä, jos haluaa auttaa paikallista yhteisöä, mutta on vielä parempi, jos on oma-aloitteinen asian suhteen. Aktiivisuudella ja oma-aloitteisuudella saat eniten irti  ajastasi vapaaehtoisena eri projektien parissa.


Additional information