Busara - Afrikan parhaat festarit!

Sauti za Busara on afrikkalainen musiikkifestivaali, joka houkuttelee vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä. Koska Art in Tanzania toimii aktiivisesti Sansibarilla ja tekee siellä vapaaehtoistyöä, oli vain luonnollista, että tuemme paikallista kulttuuria. Monet vapaaehtoistyöntekijät ja työharjoittelijat nauttivat festivaalista täysin palkein paikallisten kanssa.

Festareiden odotetuin artisti oli ehdottomasti Twanga Pepeta. Shadyah Rowland Tansaniasta ryhmää innokkaasti, sillä hänen sanojen mukaansa koko ryhmä, heidän musiikkinsa, tanssinsa ja show'nsa on erinomainen.

“Ihailen heitä kovin. Heidän musiikkinsa ja tanssinsa on niin kaunista.” hän sanoi.

Mary Omary Dar es Salaamista oli samaa mieltä Rowlandin kanssa.

“Rakastan heidän kappaleitaan ja kaiken kaikkiaan he ovat hyvin jännittävä ryhmä."

Moza J. Dihule, Augustinu Faustine ja Christian James yhtyivät edellisten mielipiteisiin.

“Olemme hyvin vaikuttuneita Twanga Pepetan tanssista. Heidän kongolaiset vaikutteensa tuovat tähän ryhmään jotain todella erityistä.”

Twanga Pepeta oli festareiden viimeinen esiintyjä ja jokainen vapaaehtoinen ja työharjoittelija pystyi tuntemaan miten jännitys nousi iltaa kohti mentäessä. Kun he lopulta astuivat lavalle, yleisö villiintyi täysin. Twanga Pepeta johti tätä suurta tanssivaa kollektiivia, joka koostui länsimaalaisista ja afrikkalaisista, kaikki tanssimassa yhtenä, yhden taivaan alla, Sansibarin taivaan alla.

Art in Tanzania on ylpeä, että sai ottaa osaa vuoden 2011 Busaraan!

Lisää tietoa Sauti za Busarasta >

Additional information